donderdag 28 maart 2013

Doorstart mogelijk voor Mulder.

Nog deze week staan er gesprekken gepland voor een mogelijke doorstart van Mulder
Obdam.
Vandaag en morgen zijn spannende dagen voor het bedrijf, waar belangstelling voor is uit zowel Noord Holland als daarbuiten. in die tussentijd blijven de 150 personeelsleden tussen hoop en vrees leven, maar is er met deze ontwikkeling tot voor velen een lichtpunt verrezen.

Ondertussen laait de discussie zich op, over hoe de politiek de bouwbedrijven in deze zware economische tijd een helpende hand kan bieden. Directeur van Vliet van Mulder Obdam, tracht dit in zijn jarenlange 'kruistocht' richting Den Haag dit onder de aandacht te brengen om te bewerkstelligen. Steun heeft hij in de afgelopen moeilijke weken gekregen uit verschillende hoeken, waaronder de voormalig burgemeester van Medemblik en topambtenaar  Feijtel, die de minister Blok (wonen), met een brief een suggestie zoals van Vliet van Mulder dit ook voorstelde. Ook SP kamerlid Jansen is in de bres gesprongen om minister Blok mondeling vragen te stellen over een brief die de direkteur van Mulder aan de 2e kamer heeft gestuurd, waarin van Vliet zijn verontwaardiging heeft geuit over de blokkade van de bankrekening door het staatsgesteunde ING.

 
Gemeente Belangen Koggenland, hoopt dat dit gerenomeerde, ambitieus, sociaal en zeer goed bekend staande bedrijf door kan gaan. Wij wensen iedereen veel wijsheid toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten